Hirdetés

Unlimited - Kacival beszélget Kiss Imi a legfrissebb adásban

|

Nagyrészt a WoW-ról, de szóba kerül az is, hogyan lett ő a GameStar írója, és milyen volt az élet Nógrád megyében.

Hirdetés

Tavasszal indította el podcast-sorozatát Kiss Imi, melyben 1-2 órán át dumálgat érdekes emberekkel érdekes témákról, vágatlanul, kötetlenül, pusztán barátilag. Áprilisban mazurt hívta el, de járt már nála BZ, Stöki és daev is, most pedig Kaci került sorra, akit talán néhányszor láttatok már a GameStar környékén.

Hirdetés

Az adás nagy részében arról beszélgetnek, hogy milyen volt Kaci és a World of Warcraft viszonya, milyen játékokkal kezdett (társasjátékokat is beleértve, persze), hogy került a GameStarhoz, és mit lehetett csinálni a Nógrád megyei Mátranovákon. Ha szeretnétek megismerni az embert a szakáll mögött, indítsatok rá az alábbi videóra, vagy keressétek az Unlimited-et Spotify-on és iTunes-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)