Hirdetés

Unreal Engine 5-tel készülő minisorozat meséli el a Star Wars: Knights of the Old Republic történetét

|

A rajongói projektre ráadásul a Lucasfilm is áldását adta, persze azért néhány feltételnek meg kell felelniük a készítőknek.

Hirdetés

Sok éve már annak, hogy megjelent, de a mai napig az egyik legjobb Star Wars-játéknak tekinthető a BioWare által fejlesztett, 2003-as Knights of the Old Republic, ami izgalmas történetével és érdekes karaktereivel valószínűleg nagyon hamar belopta magát rengeteg rajongó szívébe.

Mindezek ellenére érthető, ha esetleg már nem emlékeznétek Darth Revan kalandjának összes részletére, de jó hír, hogy a tervek szerint a jövőben sorozat formájában kapjuk meg újból a történetet.

Hirdetés

Az Unreal Cinema csapata ugyanis elég komoly projektbe kezdett bele. A srácok az Unreal Engine 5-öt felhasználva szeretnének összerakni egy animációs minisorozatot, ami a Knights of the Old Republic sztoriját meséli el.

Ráadásul a jelek szerint még jogi problémák sem lesznek, ugyanis a Lucasfilm is zöld utat adott a projekt számára, feltéve, ha a készítők nem használnak fel anyagokat a filmekből, nem nyúlnak közösségi finanszírozáshoz, és nem próbálnak meg pénzt csinálni a KotOR szériából.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A csapat YouTube-csatornájára egyébként már több videó is felkerült a sorozattal kapcsolatban, így például megnézhetjük, hogyan sikerült újraalkotni az Unreal Engine 5-tel bizonyos karaktereket vagy éppen helyszíneket. Sőt, még a játék nyitányának egy részét is megnézhetjük mozgás közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)