Hirdetés

Unreal Engine 5-tel készült kisfilmben csap össze a Star Wars: Knights of the Old Republic hőse és főgonosza

|

Darth Revan és Darth Malak párbaja a mestere ellen fordult tanítvány tragikus történetének fordulópontját idézi fel.

Hirdetés

Jövőre tölti be a húszat, de a videojátékos mérce szerint matuzsáleminek számító kora semmit sem von le a BioWare egyik legjobb alkotása, a Star Wars: Knights of the Old Republic érdemeiből. Sikerében kétségtelenül nagy szerepet játszott, hogy a filmek történéseitől kényelmes, majd' 4000 évnyi távolságban viszonylag szabadon garázdálkodtak a kanadai csapat írói. Nekik köszönhetjük például a videojátékok történetének egyik legnagyobb meglepetését - ne higgyük, hogy mindenki előre látta, hova fut ki a sztori.

Hirdetés

Ha a kötelező olvasmányokhoz hasonlóan léteznének kötelező játékok is, a KotOR mindenképpen rajta lenne a szűkített listán. Még ma is le tudja nyűgözni azt, aki képes túltenni magát a rosszul öregedett látványon. Aki meg képtelen rá, az várja csak meg az Aspyr által gondozott remake érkezését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem tudjuk, hogy ez készül-e el hamarabb, vagy Scott Anderson Unreal Engine 5-ös KotOR adaptácia, amelyből apró szeleteket már megleshetünk az Unreal Cinema YouTube-csatornán. Anderson társai a közösségi finanszírozással megvalósuló projekt munkálataival párhuzamosan antológiaszerű kisfilmekkel tervezik fenntartani a támogatók lelkesedését, az első ilyen alkotás be is futott az ünnepek alatt.

A Malak: An Old Republic Story felidézi azt a pillanatot, amikor a Star Wars: Knights of the Old Republic antagonistája mestere, Darth Revan ellen fordult. A kisfilmben felbukkan még rajtuk kívül Saul Karath admirális is, akivel egyik játékbeli társunknak, Carth Onasinak rendezetlen ügye van.

Ha újabb részek érkeznek, mindenképp szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)