Hirdetés

Napi büntetés: egy streamer libajelmezzel irányította az Untitled Goose Game-et

|

Így kell teljesen átszellemülni a játékhoz.

Hirdetés

A House House játékának címe azt sejteti, hogy a szokásos szimulátoros őrültségre számíthatunk, mint a Goat Simulator esetében is, azonban valójában egy jóval érdekesebb alkotásról van szó, amelyben egy szemétkedő libával kell megkeserítenünk az emberek életét különféle módokon. 

Hirdetés

Az Untitled Goose Game szeptember végétől már elérhető, a streamerek pedig örömmel vetették rá magukat a nem mindennapi témára. Közülük is kiemelkedik egy bizonyos Rudeism, aki komolyan véve a feladatot nem csupán beöltözött libának, de a játékot mozgásérzékelővel irányítja, tehát totyog, gágog és csapdos a szárnyaival. Nézzétek csak a játékost, aki teljesen beleéli magát a tollas veszedelmek mindennapjaiba: 

Nézd meg Rudeism I am a goose CONTROLLER. | @rudeism című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az Untitled Goose Game szeptember 20-án jelent meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül) és Nintendo Switchre. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)