Hirdetés

Változtasd dzsungellé az utcátokat

|

Ezzel a weboldallal pillanatok alatt kiderítheted, hogyan festene az utcátok, ha véletlenül beköszöntene a világvége. Instant The Last of Us, bárhol a világon.

Hirdetés

A posztapokaliptikus világ ábrázolása általában két fő irányvonalat követ. Az egyikben a Földet leatomozták, felszántották, behintették sóval, hogy még a fű se nőjön rajta, ilyesmivel találkozhatunk a Fallout sorozatban. Ennek ellentéte a növényzet szabad burjánzása, a mindent benövő kúszónövények armadája. Természeti környezetben az előbbi, míg egy nagyvárosban az utóbbi a hatásosabb, de bármennyire is lenyűgözőek ezek a tájak, ezidáig nem tudtunk igazán kötődni hozzájuk, hiszen viszonylag kevés világvége történet játszódik Magyarországon.

Einar Öberg most ezen szeretne változtatni. Az általa létrehozott weboldal a Google Maps képeit veszi alapul amelyeket kifejezetten kidolgozott képekkel és animációkkal pakolhatunk tele. Az alkalmazás csak a Chrome böngészővel kompatibilis, érdemes tehát azzal próbálkozni. Segítségével különböző fákat, futónövényeket és egyéb gazokat pakolhatunk a házakra, de kapunk egy kissé homályos lencsét is, hogy még menőbb legyen a dolog.

A Google általában nem rajong az ilyen Google Mapset átalakító trükkökért, így érdemes kipróbálni, mielőtt eltűnne a bürokrácia útvesztőiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)