Hirdetés

Dokumentumfilm készül Uwe Bollról

|

A német filmrendezőnek szinte csak értékelhetetlen videojáték adaptációkat köszönhetünk. Most egy dokumentumfilmben meséli el döntéseit, a filmek keletkezésének történetét.

Hirdetés

Viszonylag kevés esélye van Uwe Bollnak arra, hogy felkerüljön a képe a videojátékipar dicsőségfalára, de ezért keményen meg is dolgozott.

Hirdetés

A rendezőre lehet haragudni a House of the Dead, a Postal, a Far Cry, az Alone in the Dark vagy a Bloodrayne játékok filmváltozataiért, amik - finoman fogalmazva - nem a fillművészet ékkövei. 2015-ben egy videóban közölte véleményét bírálóival, ami a róla készült dokumentumfilm címét is ihlett: ez lett a Fuck You All: The Uwe Boll Story. A kanadai Prairie Coast Films alkotásából megismerhetjük, miért gondolta Boll, hogy jót tesz, milyen volt a kollégái szerint (nem nagyon kedves), és miért gondolják mások, hogy valamit tudhat, ha sikerül színészeket meggyőznie és képes pénzt szerezni filmjeire.

Valamikor 2019-ben mutathatják be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)