Hirdetés

Vaják 2. évad, Cuphead Show és Splinter Cell sorozat - ezt hozta a Netflix Geeked Week LIVE

|

A Netflix egyhetes online fesztivált tartott a tartalmainak, amelyre egy hosszabb műsorral tett pont. Összeszedtük, hogy mi mindent mutattak meg a stream során.

Hirdetés

A Netflix a Geeked Week név alatt csapott a hét folyamán egy digitális bulit, amelynek keretében minden nap más filmekről és sorozatokról meséltek nekünk. Az igazán nagy meglepetések ugyan elmaradtak, viszont a legtöbben arra készültek, hogy a Summer Game Fest részeként beharangozott Geeked Week LIVE nagyot szól majd, elvégre Geoff Keighley is részt vesz benne. A valóság viszont az, hogy bár kaptunk pár izgalmas videót és egy-két érdekesebb információt, ebben a kezdeményezésben bizony sokkal-sokkal több rejlett.

Hirdetés

De tegyük félre a bút, és vegyük át együtt, hogy mi történt a Netflix Geeked Week LIVE során: 

  • Megkaptuk a League of Legends animációs sorozat, az Arcane első klipjét, valamint az alkotók is beszélgettek kicsit a készítéséről. 2021 őszén fog befutni. 
  • Végre belenézhettünk a The Cuphead Show-ba, a hangulatos videóban pedig Wayne Brady hozta meg a kedvünket King Dice-ként. Zseni minden pillanata.
  • Azt hittük, hogy legalább egy teaser trailer befut a Netflix és a Ubisoft együttműködésében formálódó Tom Clancy's Splinter Cell sorozatból, de be kellett érnünk egy képpel Sam Fisherről.

  • Meglepetésként bejelentették, hogy animációs szériát készítenek a Far Cry 3: Blood Dragon szellemiségében, a Captain Laserhawk pedig egy rövid ízelítőt is kapott. Adi Shanker (Castlevania, Dredd) dolgozik rajta. 
  • És ha már Ubisoft: jön egy animációs Far Cry sorozat is, de csak logókat mutattak hozzá. Hát oké. A Captain Laserhawkot és a Far Cry logókat is megtaláljátok a Splinter Cell linkje alatt.
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

  • Bejelentették az élőszereplős Resident Evil sorozat szereplőgárdáját, és ahogyan arra számítani lehetett, sokan nincsenek kibékülve Albert Wesker megformálójával. 
  • Spin-off szériával bővül a Castlevania franchise, Richter Belmont és Maria Renard lesznek a főszereplők. A helyszín még izgalmasabb, a francia forradalom idejébe megyünk vissza.
  • A Stranger Things és a SMITE crossovere innen sem hiányozhatott, júliusban már örülhetnek is neki azok, akik mindkettő tartalmat fogyasztják.
  • Természetesen nem maradhatott ki a Vaják (avagy The Witcher) sem, egy Cirire fókuszáló rövid kedvcsináló ütötte a rajongók markát, no meg egy bejelentés: a Netflix és a CD Projekt RED együttműködésében jön a WitcherCon július 9-én. Készülhetünk meglepikre, de új videojátékot nem fognak bejelenteni, ezt kikötötték. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)