Hirdetés

A Trónok harca egy másik szereplője is csatlakozhat a Vaják 2. évadához

|

Állítólag nem a Tormundot alakító Kristofer Hivju lesz az egyetlen Trónok harcás színész, akit láthatunk majd a Netflix sorozatában.

Hirdetés

A Netflix a közelmúltban hivatalosan is bejelentette, hogy kik csatlakoznak a Vaják második szezonjához, de cselesen utoljára hagyták Vesemir megformálójának a leleplezését (spoiler: nem Mark Hamill az). Az újonnan érkezők között volt Kristofer Hivju is, aki Tormundot alakította a Trónok harcában (itt pedig Nivellen bőrébe bújik majd), de a jelentések szerint nem ő az egyetlen, aki az egyik fantasy-sorozatból a másik fantasy-sorozatba ugrik át. 

Hirdetés

A már korábban is megbízható információkat szállító Redanian Intelligence igazi kutatómunkát hajtott végre, ugyanis kiszúrt két utalást is arra vonatkozóan, hogy a Trónok harca Margaery Tyrelljét megformáló Natalie Dormer csatlakozhat a szereplőgárdához.

Az egyik, hogy két hete kiszúrták a színésznőt, amint nem messze a forgatás helyszínétől lovagolt a 2. évad egyik stábtagjával, aki dolgozott együtt Henry Cavillel is. Nem sokkal később pedig az egyik castingos említette Dormer nevét egy posztban, ezek pedig nem lehetnek véletlen egybeesések. 

Várjuk a hivatalos bejelentést, addig is áruljátok el, hogy szerintetek kit kellene Dormernek játszania? Philippa Eilhartot? Meve királynőt? Vagy valaki mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)