Hirdetés

Áprilisban jön a hatodik Vaják regény magyarul

|

Ugyan játékformában elbúcsúztunk Geralt és Ciri kalandjaitól, hamarosan tovább olvashatjuk magyarul a Witcher játékok alapjául szolgáló regényfolyamot.

Hirdetés

Azok a gamerek, akikkel a CD Projekt játékfeldolgozásai szerettették meg a Witcher világát, manapság elsősorban a Gwent háza táján számíthatnak újdonságokra. De a magyar rajongók közül azoknak is érkezett egy jó hír, akik Andrzej Sapkowski eredeti történeteire is rákaptak.

Az eddig megjelent öt regényfordítás után ugyanis hamarosan a hatodik kötet is a boltok polcaira kerül Vaják - Fecsketorony címmel. A legújabb regény egész pontosan április 22-én jelenik meg itthon, a forgalmazó pedig ezzel együtt bemutatta a legújabb kiadvány borítóját is, ami Sallai Péter munkáját dicséri. A sztori egyébként azt az időszakot foglalja magában (legalábbis ott vesszük fel ismét a cselekmény fonalát), amikor Ciri sérülése után próbálja megtalálni Geraltot és Yennefert, miközben a szörnyvadász és a varázslónő is utána kutatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)