Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Geraltékat még a koronavírus sem tudja ledönteni a lábukról

|

Biztató pletykák kaptak szárnyra a netflixes Vaják második évadának munkálatait illetően.

Hirdetés

Éppen egy világjárvány kellős közepén vagyunk, ami nemcsak a mindennapi életünkre van hatással, ugyanis rengeteg rendezvény lefújtak, valamint filmek és sorozatok munkálatai is szünetelnek a koronavírus terjedése miatt. Viszont meglepő módon ezúttal nem egy újabb leállásról érkezett infó.

Hirdetés

A megbízható információiról elhíresült Redanian Intelligence szerint a Vaják második szezonjának forgatása zavartalanul zajlik az Egyesült Királyságban. A héten olyan jelenetek vettek fel, amelyek Kaer Morhenben játszódnak, és a hírek szerint Henry Cavillen és Freya Allanen kívül jelen volt még többek között Kim Bodnia is, aki ugyebár Vesemirt alakítja. Még egy olyan snittről is csiripeltek a madarak, amely során Cavill fekete kontaktlencséket viselt, ez pedig azt sugallja, hogy Geralt varázsitalt fog fogyasztani az erődben való tartózkodása során. Talán pont azért, hogy bemutassa a hatását Cirinek?

A tervek szerint jövő héten folytatódnak a munkálatok, ám a jelenlegi helyzetre való tekintettel ez sajnos bármikor megváltozhat, hiszen benne van a pakliban, hogy a koronavírus miatt a Vaják forgatása is pihenőt fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)