Hirdetés

Eredetileg nem is Geralt lett volna a netflixes Vaják főszereplője

|

A sorozat showrunnerének első tervei alapján egy másik központi karakter szemszögéből ismertük volna meg az eseményeket.

Hirdetés

Ahogy Andrzej Sapkowski Vaják-könyveinek, úgy a CD Projekt Red játéksorozatának is Ríviai Geralt a főszereplője, és legtöbbször az ő szemszögéből ismerhetjük meg a sztori eseményeit és szereplőit. A Netflixen debütáló sorozatban sem lesz ez másképp, de majdnem egy másik karakter került a reflektorfénybe.

Hirdetés

A Vaják showrunnere, Lauren Hissrich a londoni MCM Comic Conon beszélt arról, hogy először milyen történetet képzelt el a sorozathoz. Eredetileg Ciri került volna a középpontba, és rajta keresztül kaptunk volna betekintést Sapkowski világába. Az ötödik könyv, vagyis A tó űrnője szolgáltatta volna mindehhez az alapot, de Hissrich hamar rájött, hogy ez a verzió túl keveset tartalmazott volna Geraltból és az ő szemszögéből.

Végül több változat is a kukában landolt, mire a showrunner elkészült a véglegessel. Az első két könyvet, azaz Az utolsó kívánságot és a A végzet kardját felhasználva sikerült Geraltnak, Cirinek és Yennefernek is elegendő figyelmet szentelnie, de azért lesznek egyedi elemei is a sorozatnak. Ha minden igaz, mindhármójukat megismerhetjük majd külön-külön, mielőtt kereszteznék egymás útját, ami elég jó megoldásnak tűnik.

Ha szeretnétek még többet megtudni arról, hogyan kezeli Sapkowski fantasy világát Lauren Hissrich, mindenképp nézzétek meg az alábbi videót!

Szerintetek baj lett volna, ha nem Geralt a sorozat főszereplője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)