Hirdetés

Így festene a Vaják sorozat anime stílusban

|

Egy művésznő jó pár képet átvarázsolt a Netflix nagy sikerű Vaják sorozatból, hogy bemutassa, szerinte milyen lenne egy The Witcher anime.

Hirdetés

A Vaják történethez meglepően illik az japán rajzfilmekre jellemző stílus, valószínűleg ezért döntött úgy maga a Netflix is, hogy ilyen formában készít előzménysorozatot Nightmare of the Wolf címmel. Noha a szörnyvadász mesterre és tanítóra, Vesemirre fókuszáló széria megjelenésére még várnunk kell egy darabig, de Carolina Silva rajzainak hála kaphatunk egy (igazából jó pár) képet arról, hogy milyen is lenne az anime Vaják sorozat. 

Hirdetés

A művész a tavaly megjelent, nagyon népszerű sorozat egyes jeleneteit vette alapul a képek megalkotásakor, de a szereplők kinézetét és arcberendezését jócskán megváltoztatta. Az eredmény kifejezetten jól néz ki, akik kételkednek benne, hogy a The Witcher animeként is megállja majd a helyét a képernyőkön talán most engedékenyebbek lesznek. A képeket a lenti galériában találjátok a képre kattintva, hasonlóan menő geek tartalmakért pedig érdemes meglátogatni Carolina Silva ArtStaion és Instagram oldalait.

Szerintetek hogy áll ez a stílus a Vajáknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)