Hirdetés

Henry Cavill videóban mesél Ríviai Geralt kardjairól

|

A Vaják sorozat főszereplője beszél az acél és az ezüst pengéről is, és még magyar felirat is van a teljes sztorizgatáshoz.

Hirdetés

Hihetetlenül bejött a Netflix számítása a Vaják sorozattal, elvégre az Andrzej Sapkowski remek fantasy regényei alapján készült széria első évada lett a legnézettebb a streaming szolgáltató történetében - nem véletlenül valósul meg a második szezon és egy animációs film is. A sorozat egyik legnagyobb pozitívuma a főszereplőt életre keltő Henry Cavill, aki nagy gamer hírében áll, a The Witcher 3: Wild Huntot is többször végigjátszotta és imádja a szörnyvadász univerzumát. 

Hirdetés

Nem túl meglepő hát, ha a Netflix új videósorozatában saját maga avatna be minket Ríviai Geralt világának rejtelmeibe, az alábbi magyar felirattal ellátott videóban például a Fehér Farkas kardjairól mesél. Szóba kerül az acél és az ezüst kard funkciója, valamint a gyakorlatban is láthatjuk a forgatásukat a színész kommentárjával tarkítva. 

Nem ez volt egyébként az első ilyen videó, korábban felkerült egy olyan is, amelyben a színész a blavikeni verekedési jelenetet elemzi kockáról-kockára, szintén feliratosan:

Ha kívülről fújjátok Ríviai Geralt történeteit, akkor is érdemes megnézni a fenti összeállításokat, ha viszont még csak most ismerkedtek ezzel a világgal, akkor meg pláne, ráadásul abban is segítünk, hogy a lehető legjobb sorrendben haladjatok tovább a sorozat után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)