Hirdetés

Kiderült, hogy kit játszhat a Trónok harca színésze a Vaják 2. évadában

|

Úgy tűnik, hogy ismét egy különleges szerepet kapott Tormund megformálója.

Hirdetés

Ahogy halad a Vaják 2. évadának forgatása, úgy válnak egyre kíváncsibbá a rajongók, hogy a Netflix sikersorozata milyen színészekkel bővül a folytatásban: Mark Hamill például a kívánságlista élén áll és a legutóbbi hírek alapján a készítők már tettek is lépéseket a casting beteljesülése felé. 

Hirdetés

Arra már januárban történt utalás, hogy a Trónok harca Tormundját játszó Kristofer Hivju is csatlakozhat a Vaják következő évadához, most viszont a The Witcher-híreket megbízhatóan szállító Redanian Intelligence azt jelentette, hogy a norvég színész már le is szerződött a produkcióhoz és azt is tudni vélik, hogy melyik karakter bőrébe bújhat. A honlaphoz került információk alapján a karakter a "Nigel" nicknéven fut, amely szerintük valójában Nivellent takarja - ő a Vaják I. - Az utolsó kívánság könyv egyik szereplője. A karakter leírása szerint egy "karizmatikus, szellemes és vicces emberről" van szó, aki arisztokrata családból származik, és megátkozták a múltban elkövetett bűnei miatt. Azt is megjegyezték, hogy a szerep "fizikai felkészülést igényel és nagy érzelmi palettára van szükség hozzá".  Az RI szerint a 2. évad első epizódjában láthatjuk majd. 

Nivellen a CD Projekt RED játékiban nem bukkant fel (bár a Gwentben van kártyája), azonban Andrzej Sapkowski regényeiben - amelyből a Netflix sorozata táplálkozik - megátkozták a borzalmas tettei miatt, ezért egy szörny külsejével kell leélnie az életét egy félreeső kastélyban, ahol a mi Ríviai Geraltunk is megfordul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)