Hirdetés

Már fel is ajánlották a The Witcher második évadában felbukkanó Vesemir szerepét Mark Hamillnek?

|

Úgy tűnik, hogy a Netflix tényleg nyitott rajongói javaslatokra a casting terén.

Hirdetés

Januárban az alkotók is azt nyilatkozták, nagyon örülnének, ha Mark Hamill csatlakozna Vesemirként a Vaják sorozathoz, de ekkor a széria showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich még azt mondta, hogy csak gondolkoznak a dolgon, egyelőre nem keresték meg konkrét ajánlattal a színészt. Nos, a We Got This Covered információi szerint azóta már változás történt az ügyben. 

Hirdetés

A napokban ugyanis a We Got This Covered arról írt, hogy egyik forrásuk hivatalos dokumentumokhoz jutott, ezek alapján pedig a stúdió bizony már tényleg felajánlotta a szerepet Mark Hamillnek, jelenleg a színész válaszára várnak. A We Got This Covered fontosnak tartotta hozzátenni, hogy ugyanarról a forrásról van szó, mint a Transformers filmek rebootja, vagy az Aladdin 2 érkezése esetében, azóta pedig ezek a pletykák valósnak bizonyultak. Persze ez így önmagában még a világon semmit sem jelent, szóval a hivatalos bejelentésig mindenképp érdemes némi kétellyel fogadni a We Got This Covered értesüléseit. 

Mindenesetre az bizonyos, hogy nagyon sok The Witcher-rajongó ugrálna örömében, ha a sorozat második évadában tényleg Mark Hamillt láthatnánk majd a legendás vaják, Vesemir szerepében. Ti is örülnétek, ha beigazolódna mindez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)