Hirdetés

Vaják - új képeken csodálhatjuk meg Yennefert

|

A The Witcher sorozatban is fontos szerepet játszik a varázslónő.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt egyik legnehezebben eldönthető kérdése volt, hogy Yenneferre vagy Trissre uszítsuk-e rá Geraltot, mert mindkét lány szerethető a maga módján. Sorozatos változataik is szimpatikusak a képek és trailerek alapján.

Hirdetés

A Netflix szériájára még december közepéig várnunk kell, és erre a szolgáltató igyekszik szépen emlékeztetni minket. Most három új képet tett közzé, melyek mindegyikén Anya Chalotra karaktere, a darkos varázslónő látható. Néhány elvakult rajongó belekötött a szemszínébe, de már arra is vannak teóriák, hogy a szín akkor változik meg, ha mágiát használ. December 20-án kiderül, addig mondjátok el, nektek hogy tetszik az ábrázolás, és szerintetek megfelelő-e Chalotra a szerepre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)