Hirdetés

Vaják - napokon belül megjelenik a Witcher sorozat nyolcadik, utolsó kötete

|

Viharidő címmel kell majd a könyvesboltok polcain keresnetek a legújabb Vaják regényt.

Hirdetés

Minden bizonnyal sokan tudjátok, hogy a remek The Witcher videojáték trilógia Andrzej Sapkowski lengyel író munkái alapul. Magyarul Vaják címmel fut Sapkowski regénysorozata, amely hamarosan újabb kötettel bővül.

Hirdetés

Nemrég érkezett meg hozzánk az a sajtóközlemény, amelyből kiderült, hogy egészen pontosan május 15-én jelenik meg hazánkban a nyolcadik Vaják regény, ami a Viharidő címet kapta. Maga a sztori azzal indul, hogy eltűnnek Geralt legendás kardjai, innentől pedig csak még furcsább fordulatokat vesz a történet. A Viharidő Sapkowski utolsó regénye a Vaják sorozatban és csak apróbb pontokon kapcsolódik a korábbi nagyívű sagához, de így is biztosan sok rajongó örülni fog neki. 

Pár nap múlva tehát érkezik az utolsó Vaják könyv, de a borítóképet már most meg tudjuk nektek mutatni: 

Ti regény formában is olvassátok Geralt kalandjait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)