Hirdetés

Vajon jó pár törölt és kibővített jelenettől jobb film lesz a Warcraft: A kezdetek?

|

Egy videónak hála most megnézhetünk több olyan jelenetet is, amely végül nem, vagy csak megvágva került be a kész verzióba.

Hirdetés

Valószínűleg sok olyan Warcraft-rajongó akad, aki nem volt maradéktalanul elégedett a 2016-ban debütált Warcraft: A kezdetek című filmmel, de azért összességében még így is a jobb adaptációk közé sorolható Duncan Jones filmje.

A Universal jóvoltából pedig nemrég kaptunk egy hosszabb videót, amelynek köszönhetően megnézhetünk jó néhány kivágott részletet, és eldönthetjük, hogy jobb lett volna-e ezektől a kész alkotás.

Hirdetés

A közel 14 perces videó összesen 11 jelenetet tartalmaz, és akadnak köztük olyanok, amelyek egyáltalán nem kerültek be a mozikba került változatba, és olyanok is, amelyeket csak némileg megvágva láthattunk korábban, így most a kibővített verzió is megnézhető. Mivel jó néhány jelenet félkész állapotban látható, így értelemszerűen feltűnnek a videóban például a CGI-hoz használt díszletelemek, de bénán meganimált griffmadarat is láthatunk.

Nem biztos, hogy a kimaradt részletektől jobb vagy rosszabb film lett volna a Warcraft: A kezdetek, mindenesetre egy esetleges folytatásnak valószínűleg sokan örülnének, hiszen még rengeteg olyan történet akad a Blizzard világában, amit érdemes lehetne elmesélni egy-egy adaptációban.

Szerintetek miről kellene szólnia egy esetleges folytatásnak? Talán Arthas Menethil tragikus történetéről, Henry Cavill-lel a főszerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)