Hirdetés

Vajon milyen lehet egy GTA bor? Van, aki 21 éve nem tudja a választ

|

A Rockstar Dundee-ban lévő irodavezetője talált meg egy igazi relikviát még a széria kezdeti időszakából: a 21 éves GTA bor komoly kincsnek számít.

Hirdetés

A Rockstar Games elképesztően sikeres GTA-szériájához megannyi gamer merch és különlegesség készült az évek során. Noha legtöbben a harmadik résztől kezdődő, 3D-s részekre asszociálunk, amikor  meghalljuk a Grand Theft Auto nevet, tudható, hogy az első két rész még felülnézetes, 2D-s kaland volt, melyek meghozták ugyan a stúdiónak az ismertséget, de nem arattak átütő sikert.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne készült volna hozzájuk néhány izgalmas merch, melyek közül most fel is bukkant egy: a GTA bor.

Hirdetés

A stúdió Dundee-ban található irodájának igazgatóhelyettese, Billy Thompson Twitteren osztotta meg, hogy a GTA 2 megjelenésének 21. évfordulójára előkeresett néhány régiséget, ilyen volt például egy külön a játékhoz palackozott cabernet bor. Emellett a GTA 2 egy bontatlan lemezes példányát is megtalálta, ezt is közzétette:

A bor ennyi év után már valószínűleg nem nyújtja azt a kulináris élményt, mint egykoron (bár Thompson szerint biztos finom lehet még most is),  a címkéjén ugyanis fel van tüntetve, hogy 10 évig őrzi meg a szavatosságát. Ettől függetlenül a gyűjtők bizonyára komoly summákat lennének képesek kifizetni egy ilyen relivkiáért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)