Hirdetés

Vakondok 2 - kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött vetítéssel várnak a készítők

|

Ha érdekel, hogy miként lehet különleges művészi alkotásokat létrehozni digitálisan, akkor érdemes lehet ellátogatnotok az eseményre.

Hirdetés

Eredetileg 2011-ben jelent meg a Vakondok 2 - Demoscene: Az Algoritmusok Művészete című magyar dokumentumfilm, amiben közelebbről is megismerhettük a demoscene szubkultúra működését. Ha pedig anno kimaradt volna ez az alkotás, akkor most pótolhatjátok, ráadásul még a téma néhány szakértőjével is találkozhattok.

Hirdetés

Április 30-án, vagyis holnap este 6-kor kezdődik a Vault 51 - Gamer Barban a kerekasztal-beszélgetéssel és közönségtalálkozóval egybekötött Vakondok 2 vetítés, amely során nem csak ezt a remek ismeretterjesztő filmet nézhetitek meg, hanem a demoscene több képviselőjével is találkozhattok.

További részleteket a rendezvényről a Facebookon találhattok, alább pedig megnézhetitek a film előzetesét.

Ti láttátok már a Vakondok 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)