Hirdetés

Vakondok 2 - lemaradtál a közönségtalálkozóról? Most visszanézheted

|

Ha esetleg nem tudtatok részt venni a rendezvényen, de érdekel, miről társalogtak a demoscene képviselői, akkor van egy jó hírünk a számotokra.

Hirdetés

A Vakondok 2 - Demoscene: Az Algoritmusok Művészete című dokumentumfilm egy olyan szubkultúra működéséről szól, amelynek tagjai digitális eszközökkel hoznak létre egészen különleges vagy épp bizarr művészeti alkotásokat. Nemrég pedig szerveztek egy közönségtalálkozót a film kapcsán, ahol elég sok érdekesség elhangzott.

Hirdetés

Április 30-án került megrendezésre a Vault 51 - Gamer Barban a filmvetítéssel egybekötött kerekasztal-beszélgetés, amely során a demoscene magyar képviselői társalogtak. A rendezők szerencsére gondoltak azokra is, akik nem tudtak elmenni a bulira, így most a YouTube-ra is felkerült a beszélgetés. Ha érdeklődtök a téma iránt, akkor mindenképp lessetek bele a több mint másfél órás anyagba.

Egyébként már készül a következő Vakondok, ami a magyar számítógépes szcéna egy újabb izgalmas időszakáról fog szólni. A dokumentumfilm elkészüléséhez azonban a rajongók segítségére is szükség van, és ugyan már összegyűlt a kellő összeg az Indiegogón, még messze a kampány vége, szóval továbbra is lehet támogatni a projektet.

Nektek melyik a kedvenc Vakondok részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)