Hirdetés

Vakondok 4 - már biztos elkészül a díszdobozos kiadás, holnap közönségtalálkozóval ünneplünk

|

Sikeres lett a Vakondok 4 Indiegogo kampánya, még mindig nem csúsztatok le arról, hogy ti is rendeljetek egyet a 40 órányi extrával megtömött kétlemezes kiadásból.

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk a Vakondok 4 csapata a közösségi finanszírozáshoz nyúlt annak érdekében, hogy a magyar játékfejlesztés hőskorát bemutató dokumentumfilmjükből elkészülhessen egy gyűjtői Blu-Ray (és digitális) kiadás. 12500 dollárra lőtték be az Indiegogo kampány célját, ezt pedig már most sikerült elérniük. 

Hirdetés

A gyűjtésből viszont még hátravan egészen pontosan 8 nap, így ha ti esetleg még nem csaptatok volna le a gyűjtői Vakondok 4-re, viszont mindenképpen a polcotokon szeretnétek tudni egy ilyen relikviának is beillő kiadást, akkor még van időtök támogatni a projektet, és ezáltal bezsebelni egy példányt. Ide kattintva éritek el a Vakondok 4 Indiegogo oldalát.

Ha pedig már bebiztosítottátok a saját lemezeiteket, akkor holnap ezt akár meg is ünnepelhetitek a Vakondok 4 alkotóival és a dokumentumfilm szereplőivel, vagyis a hazai videojátékipar legendás alakjaival. Holnap 18 és 22 óra között ugyanis a Vault 51 Gamer Barban (Ó utca 51, Budapest, 1066) megrendezik a Vakondok 4 filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozóját, ahová természetesen mi is ellátogatunk. 

Vakondok 4 - Filmvetítés és közönségtalálkozó

Időpont: 2018.09.04. 18:00-22:00
Helyszín: Vault 51 Gamer Bar - Ó utca 51, Budapest, 1066
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)