Hirdetés

Vakondok 4 - nézd meg nálunk online mindenki előtt!

|

Először a GameStar magazin vásárlói nézhetik meg digitálisan a magyar játékfejlesztés hőskoráról szóló dokumentumfilmet, vagyis a Vakondok 4-et.

Hirdetés

2016-ban több hónapon át nézhettétek nálunk a Vakondok 4 werk videóit, sőt nemrégiben még jegyet is nyerhettetek a magyar játékfejlesztés legizgalmasabb időszakát feltáró dokumentumfilm vetítésére. A májusi GameStar magazin vásárlói most a teljes filmet megnézhetik digitálisan, ugyanis egy teljes hónapon át GameStar Plus-exkluzív lesz a videó.

Hirdetés

A Vakondok 4 rendhagyó dokumentumfilmnek tekinthető, mivel egy ötletes kerettörténetet kanyarít a legendás magyar játékfejlesztők bemutatása köré. A főhős egyrészt maga is egy videojátékban kalandozik, és ott gyűjti össze az érdekes információkat, másfelől pedig egy "videojáték nyomozó" is folyamatosan újabb és újabb részleteket árul el arról a 80-as és 90-es évek világszínvonalú magyar játékfejlesztőiről.

Ha ti is látni szeretnétek a Vakondok 4-et, amely a hőskor olyan híres szereplőivel foglalkozik, mint az Andromeda Software vagy éppen a Novotrade, akkor mindössze a májusi GameStar magazinra lesz szükségetek. A benne található GameStar Plus kód aktiválása után máris elérhetővé válik számotokra a Vakondok 4. Ez végtelenül egyszerű, a GameStar Plus odalon ki kell választanotok az aktuális lapszámot, majd a magazinban található kód bepötyögése után már indulhat is a mozizás. 

A májusi GameStar magazint online is megrendelhetitek majd, ha ide kattintotok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)