Hirdetés

Vakondok 4 - jöhet a gyűjtői kiadás

|

Negyven órányi extrát ígér a magyar videojátékfejlesztés hőskorának történet elmesélő Vakondok 4 egyedi Blu-ray kiadása.

Hirdetés

A GameStar olvasóinak bizonyára nem kell bemutatnunk a Vakondok 4-et, hiszen a hazai játékfejlesztés történelméről szóló teljes dokumentumfilmet megnézhették a 2017/05-ös magazin digitális mellékleteként. Azóta a hivatalos honlapon ingyenesen megtekinthetővé vált a hiánypótló mű, de aki ennél is többre vágyik, az sem fog csalódni. 

Hirdetés

Előjegyezhető ugyanis a Vakondok 4: Gyűjtői kiadás, amely egy egyedi, két lemezes Blu-ray formátumban, gyönyörű díszdobozban érkezik és 40 órányi extrát (köztük extra sztorikat) tartogat a legelhivatottabb gyűjtőknek. Van kedvcsináló is  hozzá:

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a gyűjtői kiadás, akkor keressétek fel a támogatói oldalt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)