Hirdetés

Valaki épített egy igazi Minecraft malacot, ami 30 km/h-val hasít

|

A Minecraft csodamalac szépsége, hogy egy műanyag répa miatt pörög ennyire.

Hirdetés

A Minecraft közössége válogatott csodákat termelt ki magából az elmúlt években, de eddig talán egyetlen rajongó sem ment el olyan messzire, mint Electo.

Amellett, hogy nagyon szórakoztató YouTube személyiség, kifejezetten tehetséges gépész is, így őrömmel ugrik neki olyan félőrült projekteknek, mint a világ leggyorsabban száguldó Minecraft malaca. Nehéz persze megérteni, miért is akar valaki megépíteni egy kockás kocát, de a világ csak gazdagabb hely lett tőle.

Hirdetés

Electo úgy rakta össze a rózsaszín bestiát, hogy egy infravörös érzékelő is beleférjen a fejébe, így az érzi, ha elé raknak a 3D nyomtatással készült répát, és máris bepörgeti a motorjait. Ha malac szagot fogott, akkor nincs megállás: simán kipörgeti magát akár 32 km/h sebességre 100 százalékos energiakihasználás mellett.

A történet befejezése sajnos közepesen drámaira sikerült, de mi örökké emlékezni fogunk erre a röfögő szélviharra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)