Hirdetés

Valaki megcsinálta a Squid Game üveghídját a Minecraftban

|

Az alkotás tökéletesen visszaadja a netflixes sorozat feszült pillanatait.

Hirdetés

Futótűzként ment végig a világon a Nyerd meg az életed, a Netflix dél-koreai sorozata, amiben a legkülönfélébb kihívásokat kellett teljesíteniük a versenyzőknek. A premier óta eltelt időszakban többször újraalkották már a sorozatban látottakat és már azt is biztosan tudjuk, hogy készül a második évad.

Természetesen a játékosokat sem hagyta hidegen a széria, a Squid Game megjelent például a CS:GO-ban, de egy önálló fejlesztő saját játékot is készített a kihívásokkal.

Hirdetés

Ami még nagyon hiányzott, az egy minecraftos verzió volt, de szerencsére a kreatív közösség is megalkotta a maga variánsát a sorozatból. A Redditre került fel egy videó, amit a Grouchy-Career-2974 névre hallgató felhasználó tett közzé, miközben egy általa épített üveghídon próbál a lehető legkevesebb elhalálozással átjutni. A dolog pikantériája, hogy mindezt a telefonos kliensben épített meg.

Ha a látvány nem is tökéletes, a hangulat pont olyan feszült mint a sorozatban. Az üveglapok hasonlóképpen lehetnek valódiak vagy utánzatok, amit a videó is jól szemléltet, rossz választás esetén ugyanis azonnal a sötét mélységbe zuhan a versenyző. Nektek melyik a kedvenc Squid Game-es játékotok vagy játékmódotok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)