Hirdetés

Valaki megpróbált eladni két fejlesztői PlayStation 5-öt, nem volt jó ötlet

|

A végleges változathoz képest eltérő, fekete kontrollerrel érkező gép csak rövid ideig lehetett az aukciós oldalon.

Hirdetés

Nehéz most PlayStation 5-höz jutni, de állítólag hamarosan sokkal könnyebb lesz, és az év második felében mindenki kaphat majd, aki akar. Aki nem tud várni, és ártani akar magának azzal, hogy akár az eredeti ár többszörösét adja ki a vágyott konzolért, az aukciós oldalakon nézelődhet, viszont fejlesztői készletre így sem érdemes pályázni.

Valaki mégis megpróbált két gépet eladni, és az egyik aukció 2850 euróig jutott, mielőtt az eBay eltávolította.

Hirdetés

Ezeket a konzolokat a Sony általában úgy adja ki, hogy szigorú szerződést köt a fejlesztőkkel, és még csak beszélni sem lehet róluk. Persze a mai világban szinte elkerülhetetlenek a szivárgások, a PlayStation 5 dev kitjének sajátos külsejéről is kaptunk infókat a megjelenés előtt, de a többség inkább nem kockáztat súlyos büntetést, a kiadó szabályai szerint játszik. 

Az alábbi képeket még az adatlapok törlése előtt sikerült kimenteni, ezeken látható a fekete kontrollerekkel kísért fejlesztői készlet, illetve a végleges konzolhoz egészen hasonló tesztelői gép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)