Hirdetés

Valakik alaposan megtrollkodták a Left 4 Dead wiki olvasóit

|

A vicces kedvű elkövetők látszólag bármiféle ok nélkül kitaláltak egy ötödik túlélőt a játékhoz, és komoly erőt fektetettek az olvasók megtréfálásba.

Hirdetés

Négy játszható főszereplővel debütált a Left 4 Dead még 2008-ban, akiket sok PC-s játékos valószínűleg még álmából felébresztve is könnyedén meg tudna nevezni.

Ám egy páros nem túl sok kreativitást bevetve megalkotott egy ötödik túlélőt, és meglepően komoly energiát fektettek abba, hogy elhitessék a Fandom-oldal olvasóival, hogy Purple Francis valóban a játék egyik létező karaktere. Nem teljesen tiszta, mi a frász állhatott a vandálkodás mögött, de valószínűleg pont ettől lett vicces az egész ügy.

Hirdetés

Az új túlélő szimplán Francis lila árnyalatú változata volt, aki a Left 4 Dead wiki több szegletében is megjelent, saját oldalt kapott, és még egy képre is rá lett szerkesztve, persze nem túl hihető módon. Még három gyereket is megálmodtak neki, Cungulust, Skribbityt és Johnsont. Nyilvánvaló lehetett, hogy szimpla viccről van szó, de sokan úgy döntöttek, úsznak az árral, és időközben kisebb rajongótáborra tett szert Purple Francis.

A készítők egyébként tényleg részletes munkát végeztek, mivel arról is komolyan beszámoltak, hogyan viszonyul a karakter a többi túlélőhöz.

Persze a móka nem tartott túl sokáig, mivel a wiki moderátorai már le is csaptak a tréfás változtatásokra, habár tekintettel arra, hogy mennyi rajongót szerzett magának Purple Francis, nem volna túl meglepő, ha később még találkoznánk a lila motorossal.

Egyébként a nagyszabású trollkodást két Twitter-felhasználó, lucy és UnknownTrope nevű vállalta magára, de remélhetőleg nem indítottak el egy lavinát ezzel. Green Bill valószínűleg már nem lenne olyan vicces, mint Purple Francis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)