Hirdetés

Valami egészen ütős sült ki a Cyberpunk 2077 és a Game Boy találkozásából

|

Kifejezetten menő dizájnt alkotott meg egy rajongó a Nintendo klasszikus kütyüjéhez.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, és nem történik több csúszás, akkor idén ősszel bizony tényleg megjelenhet a Cyberpunk 2077, amire a játékosok már elég sok éve várnak. A CD Projekt Red játékának stílusa viszont már most egy csomó embert megihletett, és valaki úgy döntött, kombinálja a futurisztikus dizájnt egy egészen retró masinával.

Hirdetés

Tomek Dittrich nagy rajongója a Cyberpunk 2077-nek és a Game Boy-nak is, így már érthető is, miért döntött úgy, hogy ötvözi ezt a két dolgot a 3D-s alkotások létrehozására megalkotott Blenderben. Végül megszületett a Nightcity Cyber Boy, ami nagyjából úgy néz ki, mintha a Nintendo klasszikus konzolja kapott volna egy igencsak menő, Cyberpunk 2077-es dizájnt.

Ahogy az látható, Dittrich még néhány játékot is elkészített a kütyühöz, amelyek között természetesen ott van a Cyberpunk 2077 is, és még a Keanu Reeves által alakított Johnny Silverhand is tiszteletét teszi a Nightcity Cyber Boy képernyőjén. Az biztos, hogy nagyon szép munkát végzett a művész, így az sem lenne igazán meglepő, ha egyszer valaki tényleg elkészítene egy ilyen burkolatot egy valódi Game Boy számára.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)