Hirdetés

Valami interaktív Mátrix élmény készül PlayStationre

|

A PlayStation Network fájljai között találtak egy izgalmas Mátrix élményt hirdető képet, ami rendkívül látványos lehet.

Hirdetés

A kétezres évek elején a filmekkel együtt több videojáték is készült a Mátrix franchise lapján, sőt, a trilógia történetét közvetlenül is folytatta a The Matrix Online, ami úgy tűnik, a negyedik mozira is hatással volt. Úgy tűnik, a hagyomány folytatódik a Mátrix: Feltámadások kapcsán is, és ha teljes feldolgozást nem, valamilyen interaktív élményt kapunk az új film kapcsán is.

Erről egy tegnapi Reddit-poszt árulkodik, amiben egy szemfüles felhasználó osztott meg egy, egyelőre le nem leplezett játékot, ami a PlayStation Networkön tűnt fel, tehát innen lesz letölthető a jövőben.

Hirdetés

A Sony belső rendszerében hozzá tartozó azonosítók mellett egy borítóképet is talált a the_andshrew néven posztoló játékos.

Ennek tanulsága szerint a címe The Matrix Awakens lesz, és az Unreal Engine 5-tel készült, tehát a látványvilágért kifejezetten újnak számító technológia felel majd. Illetve a felirat tanulsága szerint egyfajta élmény lesz majd, amit letölthetünk, ezért részletesen kidolgozott játékmechaninkákra valószínűleg nem érdemes számítani.

A poszt tanulsága szerint a The Matrix Awakens PlayStation 5-re megjelenik majd, arról viszont nem szól, hogy vajon a PS4-esek is részesei lehetnek-e az új Mátrix-élménynek, vagy hogy esetleg kap-e VR-támogatást (ami a franchise esetében logikus lenne) az interaktív kaland.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ugyan a virtuális élmény megjelenési dátumát sem ismerjük, nehéz elképzelni, hogy az ne kapcsolódjon valahogy a Mátrix: Feltámadások december 22-én esedékes premierjéhez, így várhatóan hamarosan sor kerül az élmény hivatalos leleplezésére is, amiből biztosan több részletet megtudunk.

Addig is megpróbálhatjuk feldolgozni, mi is történhet a film új előzetesében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)