Hirdetés

Válása óta sokkal több játékot streamel Amouranth, és lényegesen kevesebbet fürdőzik

|

A Twitch top 100-as listájának egyetlen női szereplője sokkal jobban van, miután sikerrel kilépett egy abuzív kapcsolatból.

Hirdetés

A világ egyik legismertebb női streamere, Amouranth októberben közölte nézőivel, hogy abuzív házasságban él, amiben férje erősen korlátozza őt, és a pénze fölött is rendelkezik. Nem sokkal ezt követően sikerült visszaszereznie az irányítást utóbbi felett, és kilépnie a kapcsolatból, majd bejelentette, szünetet tart.

Nemrég visszatért, és megosztott néhány információt arról, az új korszakában hogyan oszlottak el a streamjei, mennyi időt töltött medencében, és mennyit más tartalmak közvetítésével.

Hirdetés

Az elmúlt 31 napban 60,5 órát streamelt Just Dance 2022-t, 30 órát játszott az Overwatch 2-vel, 54,5 órát beszélgetett követőivel, és még 13 órányi Call of Duty: Modern Warfare 2 és 17 órányi Pokémon Scarlet/Violet is belefért, miközben mindössze 22 órán át volt medencében, 12 órán és 15 percen át közvetített ASMR-t. Korábban a streamjei több mint felét vízben töltötte, ez most kevesebb mint 10%-ot tett ki.

Hozzátette, most végre azt csinálhat, amit akar, és még így is 7 számjegyű összeggel gazdagodhat havonta, úgyhogy egyértelműen jobb lett az élete.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)