Hirdetés

Valódi macskák életét menti meg a Stray

|

A Stray sikereit a fejlesztők nem csak köszönőposztokkal hálálják meg.

Hirdetés

A világon számos, macskákkal is foglalkozó állatmenhely kapott a tavalyi év egyik legjobb játékát, a Strayt aktiváló kódokat, melyek megvásárlásával a rajongók támogathatták az adott intézményt. Brendan Gepson, a nebraskai Humane Society képviselője elárulta, hogy az 5 dolláros kódok árusításával 8000 dollárt hoztak össze első körben.

Rafael Ameida, egy brazil menhely segítője arról mesélt, hogy egy sorsolást tartottak a Strayjel, aminek résztvevői 25 macska ivartalanítására való pénzt pakoltak össze.

Hirdetés

Egy streamer 1500 dollárt termelt egy menhelynek 30 perc alatt, míg egy másik csapat 6500 dollárt hozott össze egy Annapurna által szponzorált akció során.

Fontosak az ilyen jellegű akciók is, ugyanis az Egyesült Államokban közel kétszer annyi macskát altatnak el, mint kutyát, és mindössze a cicák 31%-át viszik haza menhelyekről.

A Stray egyébként önmaga is kiváló lett, világszerte több elismerést is bezsebelt, köztük a The Game Awards 2022 legjobb indie címének járó díját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)