Hirdetés

Változott a Resident Evil reboot premierdátuma

|

Egy céldátumot már kaptunk korábban, de egy újabb jelentés szerint előbb jön a film, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

A Deadline legfrissebb információi szerint a Sony kőbe véste a Resident Evil filmes adaptációjának premier dátumát, ami közelebb van, mint azt az előzetes jelentések alapján hittük volna.

A franchise hamarosan megkapja (remélhetőleg) tisztességes, nagyvásznas debütálását, egy olyan sztorival, ami az 1998-as Raccoon Citybe repít majd bennünket. Az események a három kedvencünk, Claire Redfield, Chris Redfield és Jill Valentine köré épülnek majd.

Hirdetés

A főbb szerepeket Kaya Scodelario, Robbie Amell és Hannah John-Kamen kapták, a rendező feladatokért pedig az a Johannes Roberts felel, aki a Hívatlanok - Éjjel prédát is vászonra vitte. A rendezői és írói feladatokban egyébként Greg Russo is segédkezik, aki éppen a 2021-es Mortal Kombat adaptáción dolgozik.

Minden érintett azt nyilatkozta, hogy az új Resident Evil film egy hithű adaptációja lesz a játéksorozatnak. Remélhetőleg megszabadít majd bennünket Milla Jovovichcsal kapcsolatos emlékeinktől. Akárhogy is, szeptember 3-án kiderül majd, hogy hogyan sikerült a második próbálkozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)