Hirdetés

Még mindig fejlesztünk játékokat - jelentette be a Valve

|

Tényleg készülnek valami nagy dobásra, vagy megint csak az érzelmeinkkel játszanak?

Hirdetés

A Valve-nek több Facebook oldala is van, de nem kifejezetten aktívak rajtuk. Legjobb esetben néhány évente kerül ki egy megosztott hír vagy bejegyzés. Tegnap pont egy ilyen napra virradtunk.

Hirdetés

Nem cukrozták túl a dolgot. Nem volt trailer, nem volt hír, csak annyi hogy:

Még mindig fejlesztünk játékokat.

Persze, tudjuk, hiszen jön az Artifact, a Dota 2-re építő kártyajáték, de ezt már tavaly nyáron bejelentették, és azóta csak annyit hallottunk róla, hogy hamarosan ráengedik az e-sportolókat. Ez nem igazán megy újdonság számba, szóval elég valószínűtlen, hogy emiatt kiraknának egy Facebook posztot arra az oldalra, amire az elmúlt 9 évben összesen 5 került ki. 

Lehet, hogy végre bejelentik a Half-Life 3-at? A Left 4 Dead 3-at, a Team Fortress 3-at, esetleg a Portal 3-at? Vagy valami teljesen új IP-t? Vagy csak Gaben gondolta úgy, hogy péntek este felnyomja pár ember vérnyomását? Előbb-utóbb kiderül

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)