Hirdetés

Vampyr - tévésorozat is készülhet a történet alapján

|

A Dontnod játéka megragadta a tévések fantáziáját.

Hirdetés

A Deadline legfrissebb információi szerint a Dontnod horrorjátéka, a Vampyr alapján hamarosan tévés adaptáció is készülhet.

Hirdetés

A megfilmesítés jogait a Fox 21 vásárolta meg, a produkción pedig McG (Joseph McGinty Nichol producer-rendező) cége, a Wonderlang Sound and Vision fog dolgozni. A munka még nagyon kezdetleges stádiumban van, de annyit azért tudni, hogy maga McG ül a rendezői székbe és tölti be az vezető produceri feladatokat.

A játékot kiadó Focus Home Entertainment CEO-ja, Jurgen Goeldner nagyon pozitívan nyilatkozott a projekttel kapcsolatban:

"A Dontnod egy különlegesen sötét és izgalmas világot hozott létre komoly és mély narratívával. Ennek köszönhetően a Vampyr már egy modern klasszikusnak tekinthető. Már alig várjuk, hogy a Fox 21 tapasztalt és tehetséges munkatársai mit alkotnak a tévésorozattal, amelynek hála még többen ismerhetik meg a Vampyr fantasztikus univerzumát."

Nektek hogy tetszik a Vampyr tévés ötlete, szívesen néznétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)