Hirdetés

Van olyan női streamer, akit idén hatodszor tiltott ki a Twitch

|

Akármit tesz, a tiltás mindig csak néhány napig tart.

Hirdetés

A Twitchet alapvetően arra találták ki, hogy emberek videójátékokat közvetítsenek rajta más embereknek, és ez bejött: a platform máig az elsődleges úticél mindazoknak, akik ilyen tartalmakra vágynak. Van persze beszélgetés is, meg sakk, ami még mind-mind belefér - és hát vannak lenge öltözetű lányok, akik próbálnak a szabályokat még épphogy nem áthágva megmutatni minél többet a testükből, mert ez meglehetősen jövedelmező számukra. 

Őket a Twitch időnként letiltja, nemrég például a cicanadrágban történő műfülszopogatás lett sok a platformnak, de mivel azért mégis csak jó, hogy nézőket hoznak, a tiltás nem tart örökké. Ezt Indiefoxx is tudja, aki 2021 eleje óta a hatodik banját kapja, és most nem is teljesen világos, mivel érdemelte ki.

Hirdetés

Általában három büntetés után a Twitch nem kegyelmez, de vannak kivételek. Indiefoxx először januárban lett tiltva, majd februárban kétszer, aztán áprilisban megint, és júniusban még kétszer, legutóbb épp ma. A tiltás általában nem tartott 3 napnál tovább, és mint látszik, nem nagyon tanult belőle.

A nagyon hasonló streamekben utazó Amouranth egyébként négy bannál tart, legutóbb 11 napja büntették meg, de már vígan streamelhet, csak 3 napig kellett magányosan zokognia a sötétben. Az ugyanakkor letiltott ExoHydraX 11 nap után térhetett vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)