Hirdetés

Betiltotta egy hokicsapat a videojátékokat, hogy a csapattagok inkább együtt lógjanak

|

A döntésben természetesen a Fortnite is közrejátszott.

Hirdetés

Egy sportcsapat esetében különösen fontos, hogy tagjai jó kapcsolatban álljanak egymással, és nem segít, ha valaki egész nap a szobájába zárkózva játszik.

Hirdetés

Az NHL-ben játszó Vancouver Canucks csapatánál ebből akkora probléma lett, hogy kénytelenek voltak a videojátékokat betiltani utazásaik során.

"Nincs több Fortnite, nem lehet videojátékokat vagy bármi hasonlót hozni. Szigorúan csak a közös étkezések, az együtt lógás játszhat."

- nyilatkozta Bo Horvat, a csapat egyik játékosa.

"Számos király várost látogatunk meg, és bezárkózni a szobába, semmit nem csinálni, csak Fortnite-ozni, szerintem időpazarlás."

A probléma más csapatokat is érint. A Winnipeg Jets támadója, Patrik Laine, aki maga is Fortnite-ozik, azt mondta a héten, hogy ha a Jets is ugyanolyan rosszul játszik majd, mint a Canucks az elmúlt szezonban, lehet, hogy szintén bevezetik a tiltást.

Egyébként vannak, akik nem tartják rossznak a videojátékozást, mert az elvonhatja a figyelmet károsabb tennivalókról, mint a bulizás vagy a szerencsejáték. Egy jó Mario Kartozás is remek közös program lehet, csak az a fontos, hogy a sportolók együtt legyenek, jobban megismerjék egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)