Hirdetés

Véget ér a YouTube egyik legmegosztóbb műsora

|

A több mint 10 éve futó műsort a szerinte szánalmas cancel culture miatt szünteti meg a youtuber.

Hirdetés

KEEMSTAR neve a legtöbbeknek a rendkívül megosztó témákat őszintén és rendkívül provokatívan feldolgozó videói miatt lehet ismerős. A YouTuber közel 10 éve készíti a DramaAlert névre keresztelt műsorát a Google platformján, most azonban bejelentette, ahogy ő fogalmaz, a "szomorú és szánalmas cancel culture miatt" feladja a műsort.

Keem október 25-én írta először a Twitteren, hogy visszavonul és nemsokára több részletet is megoszt a döntésének körülményeiről. Ennek fényében nem volt meglepetés, hogy másnap megjelent a csatornáján egy videó "Retired", azaz "Visszavonultam" címmel. Ebben arról beszél, hogy a kirekesztő közösség miatt nem lelki kedvét a videók készítésében, ezért elengedi a YouTube kezét.

"Közel 14 éve vagyok youtuber. Sajnos már nem lelem ebben a kedvem. Mostanában sok dolog alaposan megváltozott."

Hirdetés

Ezután rákanyarodott a cancel culture-re. Keem szerint nem helyes, hogy akinek más véleménye van, azt a közösség minden fronton megpróbálja ellehetetleníteni, amivel az anyagi biztonsága is elveszhet egy ilyen influencernek. Szerinte az életben szükség van drámákra és viszályokra, amit egy furcsa hasonlattal próbált bizonyítani: úgy véli, a Bosszúállók is azért sikeres, mert mindig volt ki ellen harcolni, mindig volt egy rosszfiú.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hasonlatot értjük, viszont nem biztos, hogy egyetértünk vele, hiszen a való életben nem látjuk, hogy tényleg szükség lenne a mesterséges konfliktus generálásra.

A DramaAlert túléli KEEMSTAR elvesztését: a youtuber utoljára 2022. március 8-án, a 40. születésnapján tűnik majd fel az adásban, utána valaki más veszi át a stafétát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)