Hirdetés

Véget ért a Fallout sorozat forgatása

|

Valószínűleg nem kell már sokat várnunk arra, hogy láthassuk, hogyan alkotta újra a Fallout világát az Amazon.

Hirdetés

Nem aratott osztatlan sikert az Amazon A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozata, de lesz folytatása, és nem csak ezzel próbálja meg a geekeket az Amazon Prime Videóra való előfizetésre bátorítani (amivel egyébként a Prime Gaming extrái is járnak, például számos teljes játék minden hónapban). 2020 júliusában jelentették be, hogy az Amazon Studiosnál készül a Fallout sorozat, amit Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld alkotói raknak össze.

A forgatás 2022-ben indult, és mint azt az egy gholut játszó Walton Goggins bejelentette, a munkálatok ezen szakasza a végéhez ért.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy 2023 végén vagy 2024 elején már sor is kerülhet a premierre, attól függően, mennyi ideig tart majd az utómunka, és mit tervez ütemezés tekintetében az Amazon. Attól nem kell félnie, hogy a The Last of Us második évadával átfedésben fog futni a Fallout, az ugyanis leghamarabb 2024 végére készülhet el az Ellie-t alakító Bella Ramsey szerint.

Addig is lesz mit néznünk, hiszen holnap kerül mozikba a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, áprilisban jön a Super Mario Bros.: A film, még idén jön a Vaják 3. évada, a Gran Turismo adaptációja, és talán a Borderlands is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)