Hirdetés

Véget ért a Twisted Metal sorozat forgatása

|

A hírt a széria showrunnere, Michael Jonathan Smith erősítette meg.

Hirdetés

A Sony Pictures még 2019 májusában jelentette be, hogy egy tévésorozatot készít a Twisted Metal autós akciójátékból. Az eredeti, 1995-ben megjelent első játékot számos folytatás követte, a stílusában igazi klasszikusnak számít a PlayStation-exkluzív sorozatok között, így nem meglepő, hogy a Sony megpróbálkozott egy adaptációval.

Forgatókönyvírót és showrunnert közel két évig nem sikerült találni, viszont ezután beindult a produkció, és az első szezon felvételei már el is készültek.

Hirdetés

A sztorit Rhett Reese és Paul Wernick párosa írta, akik többek között a két Deadpool és a két Zombieland film, valamint a Six Underground forgatókönyvéért is felelősek, a executive produceri és showrunner feladatokat pedig Michael Jonathan Smith látja el, aki a Cobra Kai sorozaton dolgozott legutóbb.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Smith Twitteren osztotta meg, hogy a Twisted Metal első évadának forgatásai lezárultak, és nagyon büszke az összetartó és remekül együttműködő produkciós csapatra.

A Twisted Metal főbb szerepeiben Anthony Mackie-t, Will Arnettet, Samoa Joe-t, Thomas Haden Church-öt és Stephanie Beatrizt, illetve Neve Campbellt láthatjuk majd. A tervezett premierdátum egyelőre nem ismert, de remélhetőleg a Sony hamarosan bejelenti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)