Hirdetés

Véget ért a vita Dr Disrespect és a Twitch között, de barátság nem lesz ebből

|

A streamer tavaly még be akarta perelni a streaming platformot, de most azt állítja, mindent nézeteltérést sikerült tisztázni, bár így sem fog visszatérni a Twitchre.

Hirdetés

Dr Disrespect (vagy másnéven Guy Beahm) a Twitch legnépszerűbb streamere volt egészen addig, amíg tavaly előtt titokzatos körülmények között ki nem tiltotta őt a platform. Akkoriban rengetegen találgattak, hogy mi történhetett (a vezető teória szerint azért, meg blöffel próbált több pénzt kicsikarni a cégből), de biztosan csak a Twitch és Beahm tudhatják, hogy miről pontosan is volt szó.

Beahm tavaly még egy jogi hadjáratot is el akart indítani a szolgáltató ellen, ám most egy újabb (nem túl bőbeszédű) közlemény formájában bejelentette, hogy a két fél közötti nézeteltérést sikerült véglegesen megoldani.

Hirdetés

Dr Disrespect a hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg azt a titokzatos bejelentést, amelyben kijelentette, hogy már nincsen jogi vita közötte és a Twitch között, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem kívánja újrakezdeni az együttműködést:

"Megoldottam a jogi nézeteltérésemet a Twitchcsel. Egyik fél sem ismeri el, hogy bármilyen bűntettet követett volna el. A kérdéseitekre válaszolva, a Doki nem fog visszatérni a Twitchre."

Beahmnek valósznűleg nem fog hiányozni a platform, már csak azért sem, mert tavaly év végén saját játékfejlesztő stúdiót alapított néhány korábbi kollégájával és már bele is kezdtek első projektjükbe, mi pedig természetesen kíváncsian várjuk, hogy mivel fog előállni a nagyszájú videós.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)