Hirdetés

Végleges tiltás is járhat azért, ha valaki visszaél a Twitch-előfizetésekkel

|

Megunta a népszerű streamingoldal, hogy sokan csak az öt másodperc hírnévért iratkoznak fel.

Hirdetés

Már rég rájöttek a Twitch élelmes nézői, hogy könnyen és elég olcsón a rivaldafénybe tudnak kerülni bármelyik streamer adásában úgy, hogy igazából csak egy kis idejük bánja a manővert. A recept egyszerű: miután a streamer beolvasta a nevüket és az opcionálisan csatolt üzenetet, azonnal benyújtják a refund igényüket, amit egészen idáig nem ellenőrzött a Twitch, mindent automatikusan jóváhagytak.

Ez fog megváltozni a legújabb módosításokkal, hiszen a weboldal üzemeltetői rájöttek, túl sokan élnek vissza a lehetőséggel ahhoz, hogy a továbbiakban figyelmen kívül lehessen hagyni.

Hirdetés

A Twitch azt üzente a közösségnek, két oka is van, hogy megtörténnek ezek a változások. Először is szeretnék a közvetítőket megóvni attól, hogy átverve érezzék magukat a visszavont feliratkozások miatt, másfelől pedig a tisztességes nézők is jól járnak, hiszen tehermentesül a rendszer, így aki tényleg jogosan kéri vissza a pénzét, előbb kaphatja meg azt.

Ezzel a változással végre egy piros pontot is beírnak talán a streamerek, akik amúgy torkig vannak mostanában a Twitchcsel. Az adminok más területen is akcióba lendültek, például felléptek végre olyan személyek ellen, akik gyűlöletkeltésre használták a platformot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)