Hirdetés

Végre lecserélik a Vaják sorozat nevetséges nilfgaardi páncéljait

|

A Netflix The Witcher sorozata második évadának forgatásáról kikerült képen már új vértben feszít Cahir.

Hirdetés

Sokunk karácsonyi programja volt a tavaly decemberben debütált Vaják első évada, aminek voltak ugyan hibái és hiányosságai szép számmal, de Henry Cavill egymaga is képes volt elcipelni a hátán a sorozatot egészen a fináléig.

A Lauren S. Hissrich showrunner irányítása alatt formálódott, és jelentős részben Magyarországon forgott produkció stábja a sok mindent jól csinált - beleértve a díszleteket és a jelmezeket is -, egyvalamit azonban totálisan elrontott, nevezetesen a tőle északra fekvő királyságok meghódítására törő Nilfgaard zászlaja alatt harcolók páncélját.

Hirdetés

Sehogyan sem illett a képbe a gyűrött rongyokra emlékeztető vértezet , mert igaz, hogy a sorozat nem a CD Projekt RED játékai, hanem Andrzej Sapkowski írásai alapján készül, ő maga sem így festette le a nilfgaardi páncélokat.

A jelek szerint ha mást talán nem is, de ezt az egy hibát mindenképpen kiküszöböli a most forgó második évad, Terry Blackburn hivatásos fotós fényképén ugyanis a Cahirt alakító Eamon Farren már egy új, a rajongók elvárásainak sokkal inkább megfelelő szerelést visel.

Ráadásul nem ő az egyetlen átöltöztetett nilfgaardi a Redanian Intelligence által nyilvánosságra hozott felvételen, vagyis joggal feltételezhetjük, hogy teljesen megszabadultak a régi dizájntól.

Szerepet játszhatott a váltásban az is, hogy az előző jelmeztervező, Tim Alsan helyére az a Lucinda Wright érkezett, aki már számos brit tévéprodukcióban (Doctor Who, Jamestown, Henry VIII satöbbi) bizonyította hozzáértését.

Egyelőre még nem rendelkezik premierdátummal a The Witcher második évada, de dacára annak, hogy még a forgatás megkezdése előtt elveszítette egyik vajákját, többé-kevésbé biztosra vehetjük, hogy valamikor 2021 folyamán találkozunk majd a nyolc új résszel a Netflix kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)