Hirdetés

Végre megjelent egy jó Trónok Harca videojáték

|

A George R. R. Martin által megalkotott világ üvölt egy remek adaptáció után, eddig azonban ezt nem sikerült rendesen kiaknázni. Most végre jött egy jó játék, noha újnak nem nevezhető teljesen.

Hirdetés

A csapnivaló utolsó Trónok harca évad ellenére mindannyian szeretnénk tovább kalandozni Westeroson, hiszen a Tűz és Jég dala antológiában bemutatott világ rendkívül egyedi és izgalmas. Örök kérdés, hogy eddig miért nem születtek jó videojátékok a sorozat kapcsán, mikor ahhoz szinte minden adott. Most végre kaptunk egy ízig-vérig Trónok harca játékot, igaz, ez csak egy átdolgozás.

Hirdetés

Ha videojátékok terén nem is, de társasjáték formájában már született kiváló adaptáció, mely Westeroson játszódik: ez egyszerűen csak a Game of Thrones The Board Game névre hallgat. Most a Dire Wolf Digital nevű fejlesztőstúdió ezt készítette el úgy, hogy számítógépen keresztül is játszható legyen. Az átdolgozás kifejezetten minőségi, hiszen az eleve tökéletes játékmechanikákat stílusos animációkkal és effektekkel egészítették ki:

Ha tehát a vírus miatt újabban elmaradnak a társasjátékos estjeitek, akkor mindenképp ajánljuk figyelmetekbe a Game of Thrones: The Board Game - Digital Editiont, mely egyedül, mesterséges intelligencia ellen, valamint több játékos módban is egyaránt pörgethető. Jelenleg kizárólag PC-n és Macen érhető el a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)