Hirdetés

Végre megtudhatjuk, melyik játékban vannak a legjobb vécék

|

Ha nem a grafika, vagy a játékmenet, hanem a fürdőszobák élethűsége alapján szeretnéd eldönteni, mivel játszol legközelebb, akkor ezt a YouTube-csatornát neked találták ki.

Hirdetés

Vannak olyan gaming YouTube-csatornák, amiknek a készítői ügyelnek rá, hogy azokkal a játékokkal foglalkozzanak, amik éppen a legnépszerűbbek a videós oldalon és vannak, akik a trendekre fittyet hányva a saját ízlésüket követik. Az utóbbi kategória egy rendkívül szórakoztató példája a Curious Reviewers csapata, akik a NES-es Chip and Dale játék, vagy épp a Pokoli Szomszédok mellett egy ritkán tárgyalt kérdésnek is utánajárnak: melyik játékban van a legjobb fürdőszoba?

Hirdetés

A rendkívül informatív videókból megtudhatjuk, hogy egy adott játék mellékhelyiségeiben és fürdőiben megnyithatjuk-e a csapot és a zuhanyt, megjelenik-e karakterünk képe a tükörben, használhatjuk-e a vécéket és ezek mellett találunk-e valami plusz funkciót a mellékhelyiségben.

A lenti videókból (és a csatornán megtalálható további epizódokból) nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy a Hitman és a Deus Ex játékok hagyományosan erősek fürdőszoba-realizmusban, hanem azt is, hogy a virtuális valóságnak sikerült-e új szintre emelnie a játékbeli vécéket.

Ha pedig szeretnétek megismerni a játékbeli vécék világát a játékfejlesztők szemszögéből, csak ajánlani tudjuk a PC Gamer összeállítását, amiből például azt is elárulta egy alkotó, miért tett nyers krumplikat a BioShock Infinite vécéi környékére.

Nektek van olyan használati tárgy, ami elrontja a hitelesség élményét, ha nem működik egy játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)