Hirdetés

Végre mehet a Spotify listánkra a Deathloop előzetesének zenéje

|

Nem volt túl emlékezetes a legutóbbi State of Play, de legalább egy igazi slágerrel gazdagabbak lettünk.

Hirdetés

Már javában készül az Arkane stúdió gondozásában a Deathloop, melyhez nemrég a legutóbbi State of Play alkalmával egy rendkívül hangulatos előzetest is kaptunk. Már akkor szerettük volna felhívni a figyelmet az trailerben megszólaló zenére, sajnos erre viszont még akkor nem volt lehetőségünk.

A Deathloop harmadik előzetesében végre betekintést nyerhettünk abba, hogy milyen is lesz a világ, ahol majd az események játszódnak, sőt egy kis ízelítőt is kaptunk abból, hogy mi adja majd a játék sava-borsát.

Hirdetés

A háttérben azonban történt valami egész elképesztő dolog, nem más, mint a trailer zenéje. A videóról, hiába volt az nagyon látványos, számtalanszor csúszott át a figyelmünk az aláfestésre, ami teljesen ellopta a show-t.

A felhajtásnak eleget téve, most már a Spotify-on is elérhető a Déjà Vu feat. FJØRA, melyet az amúgy videojáték betétdalokra specializálódott Sencit-nek köszönhetünk.

Az egyértelműen James Bondot idéző zenén túl viszont nem szabad megfeledkezni arról sem, a Deathloop nem csak egy bugyuta lövölde lesz. A Bethesda a sztori összetettsége miatt szükségesnek is érezte, hogy kiadjon egy magyarázó videót, melyet itt tudtok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)