Hirdetés

Végre premierdátumot kapott a The Cuphead Show, sőt itt a magyar szinkronos előzetes is

|

A Netflixre készült animációs sorozatra már csak pár hetet kell várni.

Hirdetés

Sokan szerették a 2017-ben megjelent Cupheadet, ami klasszikus rajzfilmeket idéző stílusával és embert próbáló nehézségével gyűjtött magának rajongóbázist. Július 30-án érkezik a kiegészítője The Delicious Last Course címmel, ám előtte még egy animációs sorozatot is kapunk, exkluzívan a legnépszerűbb streamingszolgáltatóra.

A középpontban természetesen ezúttal is Cuphead és Mugman állnak, akik felfedezik szülőföldjüket, a temérdek veszélyt, mókát és fura szerzetet rejtő Inkwell-szigeteket. 

Hirdetés

A tizenkét 12 perces epizódot számláló évad a Netflix bejelentése szerint február 18-án rajtol el a platformon, a két kalandvágyó csészefej pedig talán minden korábbinál nagyobb kihívásokkal találkoznak, megpróbáltatásaik során pedig feltűnik többek között az ördög és King Dice is. Nagy adag nosztalgia, temérdek geg, rajzfilmes életérzés, és két mókás főhős, ez a The Cuphead Show, avagy a hivatalos magyar cím szerint a Csészefej és Bögrearc: 

A Cuphead animációs sorozat a játék két atyja, Chad és Jared Moldenhauer, C.J. Kettler (A kullancs, A maszk) executive producer, valamint többek között az Emmy- és Annie Award-díjas Dave Wasson (Mickey egér, Csillag kontra Gonosz Erők) és Cosmo Segurson (László tábor) producerek együttműködésében jött létre.  

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)