Hirdetés

Napi büntetés: végtelenül cuki anime vezeti fel a Resident Evil 4 remake megjelenését

|

A Capcom megint odatette magát, bájos animét varázsolt a Resident Evil 4-ből.

Hirdetés

Napokon belül megjelenik a Resident Evil 4 remake, most péntektől, vagyis március 24-től bárki rávetheti magát a Capcom játékára PC-n, valamint PlayStation és Xbox konzolokon. A hivatalos start előtt viszont a kiadó még úgy érezte, nem árthat egy kis marketinges löket.

Így született meg az alább megcsodálható anime, ami egy gyors csavarral elképesztően cuki, aranyos anime köntösbe bújtatja a horrorjátékot. Itt nincs vér, csak szivárvány, és a spanyol falucska groteszk szörnyetegei is kedves flótások. 

Hirdetés

Nehéz lenne a végeredményre szavakat találni, inkább lessétek meg gyorsan ti is, hogy miről van szó pontosan. Az első részt itt tudjátok megnézni:

A másodikat pedig itt:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)