Hirdetés

Végtelenül kínos a One Punch Man mobiljáték reklámja

|

Vajon kinek lenne kedve ezután kipróbálni a One Punch Man: The Strongestet?

Hirdetés

Aki ismeri a One Punch Man animét, az jól tudja, hogy abból a koncepcióból is ki lehet hozni egy sikeres sorozatot, hogy egy harcos egyetlen ütéssel képes elintézni bárkit, az alapanyagot pedig feldolgozza többek között a filmipar és a játékipar is: az élőszereplős adaptáció például a Halálos iramban széria egyik rendezőjével valósul meg, a játék pedig már megjelent, igaz csak mobilokra. 

A FingerFun Limited projektjében körökre osztott harcokban küzdhetünk egy olyan csapatot irányítva, amelynek tagjait hatvan karakterből válogathatjuk össze ügyesen. Különböző játékmódok várják az anime rajongóit, a sztori mellett többjátékos összecsapások és minijátékok is vannak.

Hirdetés

Szóval abszolút Saitama közönségének szól a cucc... akik valószínűleg a homlokukhoz kaptak, amikor meglátták, hogy milyen élőszereplős promó videó készült a One Punch Man: The Strongest reklámozására. Szavakkal egyszerűen nem tudjuk leírni: 

Ha sikerült a homlokotoktól elválasztani az odaragadt tenyereteket, akkor ezt az infót még olvassátok el: a One Punch Man: The Strongest már ingyenesen tölthető iOS-re és Androidra is

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)