Hirdetés

Végtelenül szórakoztatónak tűnik a Cuphead sorozat

|

Ismét belenézhettünk a Netflixre készülő szériába.

Hirdetés

2017 egyik legkiemelkedőbb játéka volt a Cuphead, amely a klasszikus rajzfilmeket idéző stílusával és nehézségével is levette a lábáról a játékosokat, így sokakkal madarat lehetett volna fogatni, mikor kiderült, hogy a Studio MDHR játéka alapján animációs sorozat készül a Netflixre.

A The Cuphead Show!-ból nem sokat mutogattak idáig, de már az alapján elképesztően mókásnak tűnt, és ezt az érzést erősítette tovább a Netflix Geeked Week keretében leleplezett videó is. 

Hirdetés

Az alábbi jelenet ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk majd a streamingszolgáltató kínálatát erősítő animációs tartalomtól, amelyben természetesen visszatérnek Cuphead és Mugman szinkronhangjai is. Ők a jelenetben ugyan nem kaptak helyet, King Dice viszont nagyon is, és már ettől a pár rajzolt perctől megjött a kedvünk a teljes sorozathoz: 

Számítottunk a The Cuphead Show! hivatalos premierdátumára is, de hoppon maradtunk, a Netflix kiszúrta a szemünket egy "hamarosan" ígérettel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)